A megoldás szolgáltatói

Mi a Cogitnet Kft-nél 20 éve dolgozunk az IT szektorban. Külön-külön kezdtük, de úgy gondoltuk, hogy tudásunkat összeadva, egymást kiegészítve jobban ki tudjuk szolgálni az ügyfelek igényét.

Sokan értenek sok részterülethez, de a mi erősségünk, hogy – a nagy szakmai tapasztalatnak is köszönhetően – képesek vagyunk az összefüggéseket is átlátni, és a jövőbe is tekinteni egy-egy feladat kapcsán.

Alapelvünk, hogy nem sablonokban gondolkozunk, mindig az ügyfél számára leginnovatívabb, egyben legjobb ár-érték arányú megoldást keressük.

A folyamatos tanulás ezért elengedhetetlen, ezt elvárjuk kollégáinktól, de lehetőséget is biztosítunk nekik on-the-job tréningek formájában. Figyelemmel kísérjük és beépítjük szolgáltatásainkba a legújabb trendeket.

Célunk, hogy ügyfeleink számára ne csak egy szolgáltatást adjunk el, hanem problémáikra igazi – ha szükséges komplex, a szinergiákat kihasználó – MEGOLDÁSt találjunk, együtt gondolkodva, testre szabva.

Jelenleg több szolgáltatást is fejlesztünk, mellyel könnyebbé, gördülékenyebbé tehetjük a mikro-, kis- és középvállalkozások mindennapi életét.