"Fontos számomra, hogy új telephelyemen, illetve az új irodámban stabil, megbízható hálózat legyen, ami pontosan a cégem igényeihez igazodik."

"Elégedetlen vagyok már meglévő hálózatommal és biztos akarok lenni benne, hogy megfelelő anyagokkal és szakértelemmel újítják fel."

"Szükségessé váltak új eszközök a cégünknél (riasztó, kamera, beléptető rendszer) és ezeket integrálni szeretném már meglévő hálózatunkba."

"Meglévő hálózatomat bővíteni szeretném és ehhez profi segítséget akarok igénybe venni."

Ha a fentiekben magára ismer, jó helyen jár!

Mire számíthat, ha minket választ?

igenyfelmeres

Részletes igényfelmérés

tervezes

Tervezés 20 év szakmai tapasztalattal, és a legújabb trendek ismeretével

megoldasok

Az Ön igényeire szabott megoldás kidolgozása

rugalmassag

Rugalmasság

eszkozok

Megfelelő ár-érték arányú alkatrészek és eszközök használata a legjobb eredmény elérése érdekében

 

Akik ránk bízták hálózatukat:

Raiffeisen-Agro Magyarország

Magyarország egyik meghatározó mezőgazdasági pénzügyi szolgáltatója három éve ügyfelünk. Telephelyein üvegszálas, vezetékes és mikrohullámú hálózatot építettünk illetve több telephelyes privát hálózatot alakítottunk ki.

Kópis és Társa Kft.

Ügyfelünk az atomenergia-iparban működik, így kiemelt fontosságú számára a megbízhatóság az informatika területén is. Paksi telephelyén hálózatot építettünk és üzemeltetünk.

Plazmaszolgálat

Egészségügyi szolgáltató cég, ahol több telephelyes privát hálózatot és védett wifi hálózatot is építettünk.

A fenti referenciákból látszik, hogy eddigi ügyfeleink ugyan eltérő területen működnek, de mindannyiuk számára a megbízhatóság és a stabilitás elsőrendű szempont.

Ha Ön is egy kiváló minőségű megbízható hálózatot szeretne, keressen minket a e-mail címen illetve a +36-1-710-0000 telefonszámon!