"Feltörték az oldalunkat, és minden tartalmat töröltek róla"
"Feltörték a levelezésemet és spammeltek belőle, ezért most nem tudok e-mailt küldeni az ügyfeleimnek"
"Nem akarom, hogy a dolgozóimnak olyan információhoz legyen hozzáférése, ami nem rá tartozik"

Miért fontos?

Számlák, ajánlatok, szerződések, levelezés, céges honlap. Ma már a számítógép és az internet természetes, nélkülözhetetlen része egy cég életének. De mi történne, ha ezek elvesznének, egyik napról a másikra? Gondoljon bele, mennyi idő, energia, pénz lenne ezeket pótolni! És a kiesés miatti veszteségről még nem is beszéltünk. Vagy arról, hogy mekkora kárt okozhat, ha illetéktelen kezekbe kerülnek az információk.

Külső támadások

Jöhetnek vírusok, települhetnek kémprogramok, támadhatják honlapunkat, szerverünket. De lehet áramszünet, tűzkár, betörés, ami során károsodnak vagy elvesznek a vállalkozás fontos dokumentumai.

Belső veszélyek

Legalább a külső veszélyekkel megegyező, de sok esetben azt meghaladó kockázatot jelentenek a belső veszélyek. Ezek forrása sokféle lehet: mikor nem hozzáértően használnak eszközöket, szoftvereket, illetve arra jogosulatlanok férnek hozzá bizalmas információkhoz.

Lehetőségek

Segítünk felmérni, hogy az Önök cégénél milyen biztonsági rések találhatók jelenleg. Minden cég egyedi, ezért testre szabott ajánlatot adunk az Önöknek leginkább megfelelő informatikai biztonsági szint elérésére. Szolgáltatásaink többek között: informatikai biztonsági szabályzat elkészítése, vírusvédelem, tűzfal beállítás, adatmentés, biztonsági kamerarendszerek telepítése. Az informatikai biztonság minden cégnek alapvető fontosságú. Ne kockáztasson a jószerencsében bízva, gondoskodjon cégének biztonságáról!
Hívjon minket a +36-1-710-0000-as számon vagy írjon nekünk az iroda@cogitnet.eu címre, tegye meg az első lépést, hogy az Ön vállalkozása biztonságban legyen!